Om os

Om os


Kennel Flushmore er en kennel med avl af FT Springer Spaniels, FT Cocker Spaniels og FT labrador Retriver.

I mit job som herregårdsskytte har jeg naturligvis brug for hunde, til bl.a. at drive fasaner hjem med, og til at apportere med på godsets jagter. Hertil er hundene super vigtige. Jeg synes det er meget spændende at arbejde med hundene, udover at den er en god makker i mit daglige skytteliv.


Det kræver enormt veltrænede og lydige hunde at bruge dem på herregårdsjagter og derfor er det naturligt for mig at afprøve hundene på markprøver.

Jeg har haft succes på markprøver med mine hunde med bl.a. at vinde det Danske Mesterskab 2 gange og det Svenske

Mesterskab 2 gange, udover det har jeg lavet 3 danske Field Trial Champions og 4 svensk Field Trial Champion, og jeg har vundet flere 1.Vindere med forskellige hunde både i Danmark & Sverige.

Udover det er jeg panel A dommer i klubben for FT. Spaniels.

Min kæreste Camilla hjælper mig i det daglige med at passe hundene og tager dem tit med ud på en ridetur på godsets arealer. God motion og oplevelse for alle.

Det er også vigtigt for os, at hundene kan være sammen med børnene og være gode familiehunde, derfor præger vi altid vores hvalpekuld med mange forskellige oplevelser, såsom at være sammen med hestene, andre hunde, nye oplevelser og mærkelige lyde. Hvis du er interesseret i at blive skrevet på en hvalpeliste eller har spørgsmål kontakt venligst:


Henrik Hansen


Tlf: 5140 7440

Email:skyttehh@live.dk